Susisiekite telefonu
0
0,00 €

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, jog domitės Apple produkcija ir lankotės mūsų internetiniame puslapyje. Mūsų įmonė UAB „iDeal LT“ (toliau - iDeal) vertina jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į iDeal norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti savo vartotojo paskyroje.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus partnerius, kurių paslaugomis naudojamės norėdami įvykdyti jūsų užsakymą, kurie yra:

  • siuntų pristatymo tarnyba, kurie naudoja jūsų asmens duomenis siekiant užtikrinti prekių pristatymą;
  • lizingo bendrovės, kurioms duomenys reikalingi siekiant įvertinti jūsų galimybes įsigyti prekes lizingu.

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

Slapukai

Slapukas (angl. cookie) - tai nedidelės apimties duomenų rinkinys, kuris yra perduodamas iš interneto svetainės ir išsaugomas lankytojo kompiuteryje ar kitame įrenginyje.

Naudodami slapukus mes galime gauti informaciją apie jūsų naršymą mūsų svetainėje, kuri padeda mums pateikti aktualią informaciją bei tobulinti savo svetainę bei jos turinį. Slapukai ir juose talpinami duomenys nebus naudojami kitais tikslais ir nebus perduodami tretiesiems asmenims.

Mūsų svetainėje yra naudojami šie slapukų tipai:

  • Vartotojo sesijos slapukai - sukuriami vartotojui pradėjus naršymo sesiją tinklapyje ar naršyklėje. Ištrinami uždarius naršyklę;
  • Ilgalaikiai slapukai - slapukai išsaugomi vartotojo naudojamame įrenginyje. Uždarius naršyklę ar svetainę slapukai nėra ištrinami. Šie slapukai galioja skirtingą laiką, priklausomai nuo pačio slapuko;
  • Pirminiai slapukai - slapukai, kuriuos naudoja ar sukuria vartotojo aplankyta svetainė. Šie slapukai naudojami tam, kad būtų prisitaikoma prie svetainės lankytojo poreikių;
  • Trečiųjų šalių slapukai - vartotojo aplankytoje svetainėje talpinami kitų svetainių slapukai. Šio tipo slapukai dažniausiai yra naudojami duomenų analizės tikslais. Facebook ir Google yra dažniausiai sutinkami trečiųjų šalių slapukų domenai.

www.ideal.lt naudojamų slapukų sąrašas:

Slapuko pavadinimas Galiojimo terminas Informacija apie slapuko naudojimą
__cfduid 1 metai Slapukas, skirtas patikimam interneto svetainės srautui identifikuoti, kuris neįrašo naudotojo asmeninių duomenų.

frontend 

frontend_cid

Iki interneto svetainės lango uždarymo Slapukai, naudojami www.ideal.lt svetainės veikimui.
 _ga

IDE

2 metai  „Google“ slapukas, kuris renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
 _gid

ads/user-lists/#

ads/ga-audiences

collect

Iki interneto svetainės lango uždarymo „Google“ slapukas, kuris renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

test_cookie

Iki interneto svetainės lango uždarymo „Google“ slapukas, kuris nustato ar leidžiate naudoti slapukus savo naršyklėje.

_gat 

Iki interneto svetainės lango uždarymo „Google“ slapukas, kuris naudojamas nustatyti naujas sesijas / apsilankymus.

fr

3 mėnesiai „Facebook“ slapukas, kuris renka informaciją apie vartotojo elgseną ir naudojamas pakartotinei rinkodarai.

tr

Iki interneto svetainės lango uždarymo „Facebook“ slapukas, kuris renka informaciją apie vartotojo elgseną ir naudojamas pakartotinei rinkodarai.

zte#

Iki interneto svetainės lango uždarymo Naudojamas įrankio „Zendesk“, kuris nustato įrenginius, tarp skirtingų pokalbių sesijų.

AWSALB

6 dienos Naudojamas įrankio „Zendesk“, kuris palaiko pokalbių sesijas.

__zlcmid 

1 metai Naudojamas įrankio „Zendesk“, kuris identifikuoja įrenginį, iš kurio jungiamasi sesijos metu.

Daugiau apie „Facebook“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Daugiau apie „Google“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Daugiau apie „Zendesk“ naudojamus slapukus galite sužinoti čia.

Kaip nutraukti slapukų naudojimą?

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas.

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus. Priklausomai nuo naršyklės kurią naudojate, nuorodose rasite instrukcijas kaip nutraukti slapukų naudojimą.

Naršyklė Explorer

Naršyklė Chrome

Naršyklė Firefox

Naršyklė Safari

Naršyklė Opera

UAB “iDeal LT” Facebook tinklalapio paskyros organizuojami konkursai

UAB “iDeal LT” Facebook tinklalapio paskyros (“iDeal Lietuva”) organizuojamuose konkursuose, kuriuose vartotojo paprašoma įvesti savo elektroninio pašto adresą, vartotojas, įvesdamas savo elektroninio pašto adresą ir sutikdamas dalyvauti konkurse, sutinka savo įvestu elektroninio pašto adresu prenumeruoti iDeal naujienlaiškį.

Nuorodos į kitus tinklapius

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius už kurių turinio teisingumą ir atititikimą galiojantiems teisės aktams iDeal neatsako.

Naujienlaiškiai

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus ar akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis susijusius su Jūsų elgesiu, išsiuntus el. laišką. Pavyzdžiui ar el. laiškas buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos. Tokio pobūdžio laiškiai siunčiami 1-2 kartus per mėnesį.

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi UAB iDeal LT, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenus tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:
- gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą;
- kreiptis el. paštu info@ideal.lt su laisvos formos prašymu.

Duomenų tvarkymo terminas: 3 metai nuo sutikimo gavimo datos.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laišku siuntimą reklamos tikslais, taip pat reklamos platformoms Facebook, Google, tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Sutikdami gauti naujienas, jūs taip pat kartu leidžiate apdoroti savo duomenis pagal „MailerLite“ asmens duomenų tvarkymo ir naudojimo sąlygomis.

„MailerLite“ naudojimo sąlygos: https://www.mailerlite.com/lt/naudojimo-salygos

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.